ריבועיות גבינה בטעם כפרי

אסתי חדד Comments Off on ריבועיות גבינה בטעם כפרי
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: רויטל מלכה

מתכון שמאד אהוב על משפחתי חובבת הגבינות למיניהן ומתאים מאד לאירוח.
אני אוהבת מאד להפתיע ולגוון להם ובמיוחד נהנית להמציא בעצמי מתכונים מיוחדים שאין לאף אחד…

מצרכים:
לבצק:
5 כוסות קמח
1.5 כוס מים
1כף שמרים גדושה
4 כפיות א.אפיה
1.5 כוסות מים
4 כפות סוכר
2 כפות שמן
1 גביע גבינה לבנה תנובה (250גר')
1 כף שטוחה מלח

למריחה:
4 כפות שמן זית
3 כפיות זעתר
2 כפיות אורגנו

לפיזור מעל:
1 כוס גבינה צהובה 'תנובה' מגורדת
1 כוס גבינה צפתית 'פיראוס' מפוררת (אפשר גם קצת בולגרית מפוררת)

הוראות הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ולשים כמו לישה של בצק שמרים רגיל (שמן ומלח בסוף) משהים להתפחה במקום חמים כשעה.
משטחים על נייר אפיה מרדדים כמה שאפשר, הבצק עוד תופח.

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל7 דק', מוציאים, מורחים את תערובת השמן והתבלינים ומפזרים מעל את הגבינות. מחזירים לתנור ל15 דק' נוספות.

לבריאות ולהנאה.



0 תגובות